کباب قفقازی

کباب قفقازی

 مواد لازم :

راسته یا فیله پاک کرده گوساله  -------------------------    250 گرم

سینه مرغ بدون استخوان     -----------------------------    250 گرم

ماست یا خامه    -----------------------------------------     سه قاشق سوپخوری

روغن زیتون     --------------------------------------------    دو قاشق سوپخوری

نمک و فلفل         ----------------------------------------        به میزان لازم

فلفل دلمه ای زرد یا قرمز     ----------------------------     دو عدد

پیاز ریز(مخصوص ترشی)   ------------------------------    تعدادی

 طرز تهیه :

   راسته و سینه را به قطعات مکعبی به طول 4 سانتی متر و عرض 2 سانتی متر برش دهید . در یک کاسه ماست , روغن زیتون و فلفل را با هم مخلوط کنید . تکه های مرغ و راسته را به مدت 3 الی 4 ساعت در این سس بخوابانید . بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سیخ به ترتیب یک تکه راسته , یک تکه سینه, فلفل دلمه ای و پیاز زده تا سیخ ها پر شوند . آنگاه سیخ ها را روی کباب پز گذاشته حدود 7 الی 8 دقیقه حرارت برای پختن کبابها کافی است (سبزیجات باید کمی نرم شوند) در حین پخت به کبابها نمک بزنید .

/ 0 نظر / 33 بازدید